Întrebări frecvente

Înregistrare

Apăsaţi butonul „Înregistrare” în partea dreaptă superioară a paginii. În pagina următoare completaţi formularul de înregistrare cu datele Dvs. apoi daţi click pe înregistrare. După ce daţi click pe înregistrare primiţi un e-mail de confirmare apoi vă puteţi autentifica pe site şi să plasaţi comanda.

Contactaţi-ne prin e-mail la adresa comenzi@artizane.ro sau telefonic la numărul: +40-743-475-559.

Comandă

Pentru a comanda produsele dorite trebuie să vă înregistraţi pe site. După ce vă autentificaţi puteţi plasa fără probleme comanda Dvs, puneţi articolul ales în coș și daţi click pe butonul "Trimite comanda".

Da. Există varianta unei comenzi telefonice, în acest caz cumpărătorul trebuie să știe codurile/mărimile produselor, respectiv trebuie să ne dea datele personale.

După ce apăsaţi butonul „Trimite Comanda“, în mod automat vă va fi trimis un e-mail de confirmare care conține detaliile comenzii.

Înainte să apăsaţi butonul „Finalizare Comanda“, aveţi posibilitatea să vă întoarceţi înapoi la pașii anteriori și să faceţi modificări (să eliminaţi produse, să schimbaţi adresa pentru livrare, să modificaţi data livrării, etc.).Apăsând butonul „Trimite Comanda“ aţi confirmat comanda plasată și nu mai aveţi posibilitate de a o modifica în nici un fel.
Dacă doriţi să anulaţi comanda, este necesar să ne contactaţi la nr. de tel. 0040-743-475-559 sau prin e-mail la adresa: comenzi@artizane.ro.

Puteţi plăti produsele comandate prin ramburs la curier, în momentul livrării coletului sau prin tranfer bancar.

Puteţi urmări comanda Dvs. O să primiţi un sms de la curier cu datele livrării inclusiv numărul AWB cu ajutorul căreia puteţi urmări comanda pe următorul link: GLS-Group.

Produse / Stoc

Toate pozele prezentate pe pagina noastră sunt făcute de noi, reflectă în mod real caracteristicile produsului.

Pentru a verifica stocul unui produs sunaţi la nr. de telefon: +40-743-475-559 sau prin e-mail comenzi@artizane.ro.

Livrare

[RO]

Livrarea se efectuează de către firma de curierat GLS Romania. Livrările se efectuează până la adresa Dvs. În 1-2 zile lucrătoare

[/RO] [HU]

Livrarea se efectuează de către firma de curierat GLS. Livrările se efectuează până la adresa Dvs. În 4-5 zile lucrătoare.

[/HU]
[RO]

Costul transportului pe teritoriul României costă 18 RON. În străinătate costul transportului depinde de greautatea coletului.

[/RO] [HU]

Costul transportului pe teritoriul Ungariei costă 2500 Forinți, pentru comenzi peste 5000 Forinţi, costul transportului este de 2000 Forinți. În afara Ungariei costul transportului depinde de greautatea coletului.

[/HU]
[RO]

Nu, cheltuielile de transport efectuate în localităţile din ţară însumează 18 RON.

[/RO] [HU]

Nu, cheltuielile de transport efectuate în localităţile din ţară însumează 2500 Forinţi.

[/HU]

Nu, nu există o astfel de posibilitate.

Retur şi schimb de produse

În cazul în care produsul nu corespunde cu descrierea produsului pe site, să ne anuntați și noi vă schimbăm produsul sau vă returnăm banii. În acest caz preluăm noi costurile de transport.
În cazul în care nu vă place produsul primit puteţi să-l returnați în termen de 100 de zile de la data primirii acestuia. În acest caz cumpărătorul suportă costurile de transport.
Este important de știut că www.artizane.ro acceptă doar acele produse returnate care sunt în aceeași stare în care au fost trimise.
Artizane nu-și asumă responsabilitate pentru daunele apărute la livrare.
Pentru orice alte informații legate de returnare sunați la numărul 0040-743-475-559!

Vă asigurăm un termen de 100 de zile pentru returnarea produsului. Dacă aveţi probleme contactaţi-ne şi găsim o rezolvare pentru problemele Dvs.

În cazul returnării produsului cheltuielile vor fi suportate de către client. În cazul unor produse livrate greşit cheltuielile aferente returnării vor fi suportate de către Artizane.