Cum comand?

Ce pot comanda?

Comercializăm în special obiecte artizanale, de cadou și produse artistice populare. Marea parte a ofertei noastră se constituie din lucrările meșterilor locali, dar vă oferim și o gamă largă de produse importate din străinătate. Aruncați o privire asupra ofertei on-line accesând oricare categorie din partea stângă a site-ului. Veți găsi aici marea majoritate a produselor noastre, dar la cerere vă putem trimite și catalogul tipărit care conține articolele cele mai a îndrăgite!

Cum cumpăr?

Aveți mai multe posibilități pentru a ne comunica comanda. Pentru comanda online, alegeți produsele dorite și puneți-le în coș, apoi specificați datele de contact (precum numele, adresa de email, număr telefon, adresa de livrare), alegeți din modurile de livrare disponibile, și în final trimiteți-ne comanda printr-un singur click. Sau alegeți produsul dorit de pe site-ul nostru sau din catalog, notați-vă codul articolului și cantitatea dotită, după care trimiteți-ne aceste date prin e-mail, telefon sau prin poștă.

Ce conține prețul?

Prețurile afișate în site sunt exprimate în RON. Prețurile conmțin TVA, da nu conțin costul transportului – asta va fi calculată pe baza comenzii făcute și modul livrării. Vom consulta cu Dvs. despre prețul final înainte de livrarea produselor.

Cum va ajunge la mine produsul?

Asigurăm transportul produselor oriunde în țară sau în străinătate. Transportul coletelor se realizează în 1–5 zile lucrătoare cu ajutorul propriilor noastre microbuze, prin curierat sau pe cale poștală, la cerere.

Aș dori să cumpăr în en-gros, ce trebuie să fac?

În cazul comenzilor en-gros oferăm condiții speciale și prețuri avantajoase pentru partenerii și distribuitorii noștri. Pentru mai multe informații verificați site-ul nostru de vânzări en-gros, sau vizitați-ne personal depozitul nostru în Corund, str. Principală, nr. 1492.