Gyakori kérdések

Regisztrálás

A kattintson a weboldal jobb felső sarkában levő „Regisztráció” gombra, majd töltse ki a nyomtatványt a személyes adatokkal majd kattintson a „regisztráció” gombra. Miután a „regisztráció” gombra kattint kap egy visszaigazoló e-mailt és bejelentkezve máris elküldheti a rendelését.

Ebben ez esetben kérem, jelezze problémáját a rendelés@artizane.hu e-mail cimen vagy a következő telefonszámon: +40-743-475-559.

Rendelés

Ahhoz, hogy a kívánt termékeket megvásárolhassa, be kell regisztráljon az oldalra. Miután bejelentkezik, elküldheti problémamentesen a rendelését.

Természetesen. Ebben az esetben szükségünk van a termékek pontos azonosítójára-kódjára és méretére valamint az Ön személyes adataira.

Miután az „Elküldöm a rendelést” gombra kattint, automatikusan küldünk egy visszaigazoló e-mail a rendelés adataival.

Mielött véglegesítené a rendelését lehetősége van a rendelés módosítására (termék törlése, cím megváltoztatás stb.). Miután az „Elküldöm a rendelést” gombra kattint már nincs lehetőség a változtatásra.
Ha törölni szeretne egy rendelést kérem hívja a következő telefonszámot +40-743-475-559 vagy írjon a rendelés@artizane.hu címre.

A fizetes banki előutalással vagy a csomag átvételénél utánvétellel lehetséges.

Természetesen tudja követni a rendelését. Miután elküldtük a rendelését egy szöveges üzenetet tetszik kapni a rendelés részleteivel es AWB számmal, ami alapján a következő linken követhető a rendelése: GLS-Group.

Termékek / Készlet

Minden, a honlapon levő képet mi készítünk és teljes mértékben a valóságot tükrözik.

A termék elérhetőségével kapcsolatosan jelentkezzen a rendeles@artizane.hu e-mail címen vagy a következő telefonszámon: +40-743-475-559.

Szállítás

A kiszállítás a GLR Románia futárszolgálattal történik. A kiszállítás az Ön címéig történik.
Románia területén a kiszállítási idő 1-2 nap, külföldre 4-5 nap.

Románia területén a szállítás 18 Ron. Külföldi szállítás esetén az ár a csomag súlyától és térfogatától függ.

Visszaküldés és termékcsere

Ha a termék nem felel meg a honlapunkon leírtakkal, mi kicseréljük a mi költségünkre vagy visszaküldjük a termék értékét!
Ha nem tetszik a termék, 100 napon belül visszaküldheti nekünk.(abban az állapotban ahogyan megkapta a terméket). Ebben az esetben a vásárló fizeti a szállítási költségeket.
Az Artizane nem vállal felelőséget a szállításból eredő károkért.
További visszküldéssel kapcsolatos kérdésekért hívja a 0040-743-475-559 telefonszámot.

100 napig visszaküldheti a terméket az eredeti állapotában.

A nem megfelelő termék visszaküldése esetén a szállítást az Artizane fizeti, ellenkező esetben a szállítási díj a vásárlót terheli.